erotisch contact gratis opengetrokken kut

..

Tantra spijkenisse neukmachine
erotisch contact gratis opengetrokken kut

..


Ik ben een geil huisvrouwtje van 40 plus met grote hangborsten DD cup Ik ben niet de strakste maar wel goed en botergeil en daar gaat het om. Ik hou van geile dingen en kom graag klaar, zie de mogelijkheden.

Jou kontje verwennen met een vibrator kan ook als je dat lekker vind Samen schaamteloos mastruberen en tegen mijn vingerende opengetrokken kut spuiten mag ook. Ook mag je mij een beetje stevig bij mijn haren pakken als ik aan het pijpen ben en ook een klap op mijn billen vind ik geil. Hygiëne en discretie stel ik zeer op prijs. Leave this field empty. Posted 01 jaren 06 maanden 14 dagen 02 uren 4 minuten 3 seconden geleden.

ToolBox 1, Keer bekeken 0 Reacties Print deze pagina. Discretie en hygiene is bij mij vanzelfsprekend. Ook kan ik mijn kut bewerken met een vibrator tot ik klaar kom als je dat wil. Routebeschrijving Zoekertjes nabij Verander locatie. Sluiten Reageer Reactie annuleren Reactie insturen. Posted 12 uren 55 minuten 10 seconden ago.

Zoals Private-Girls is er geen één. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Foto’s maken van de buurvrouw wat nogal uit de hand liep. Foto’s maken van de buurvrouw wat nogal uit de hand liep. Vorig jaar ben ik verhuist naar een mooi appartement, op de bovenste etage woon ik en heb ook de beschikking over een ruim balkon.

Rody ben ik 32 jaar, heb wel een vaste relatie maar we wonen niet samen voor mijn werk ben ik part time werkzaam bij een uitgever voor het overige ben ik freelance fotograaf. Dat houdt in dat ik voor bedrijven opdrachten uitvoer, soms een portfolio serie van iemand maak, soms een trouwreportage in elk geval van dat soort foto werk doe ik.

Regelmatig sta ik op mijn balkon foto’s te maken om van alles uit te proberen, camera’s, lenzen en objectieven, daar kan ik dan heerlijk ongestoord me bezig zijn. Dan op een ochtend als ik naar mijn werk ga en beneden de brievenbus leeg sta te halen staat er ook een vrouw die mij aanspreekt met de woorden: Vluchtig vertel ik dat ik fotograaf ben, en dat ik op weg ben naar mijn werk maar zeg wel: Tijdens het rijden naar mijn werk denk ik nog even aan Esmee en vind haar wel een leuke en spontane vrouw.

Dan op een dag dat ik thuis ben loop ik tegen tienen naar benden om de brievenbus leeg te halen en kom ik toevallig Esmee weer tegen en spontaan roept ze: Ze wil wat zien dus laat ik haar wat fotomateriaal zien, dat bekijkt ze en zegt dat ze het heel erg mooi vind, dan zegt ze: Daar antwoord ik op dat ik er best wel een paar wil maken van haar en dat we daar dan een keer een afspraak voor moeten maken. Maar gelijk oppert ze het idee dat ze even wat leuks aan gaat trekken en dat het wat haar betreft nu gelijk wel kan, daar ga ik mee akkoord en zeg haar dat terwijl zij dan even naar huis loopt ik alvast wat apparatuur klaar zet.

Als Esmee later binnenkomt heeft ze een leuk kleurig jurkje aan tot halverwege haar bovenbenen en is ze best mooi opgemaakt. Ik laat haar plaatsnemen op de bank, stel wat lampen in en bekijk door een camera hoe de belichting en alles is.

Ze heeft een paar mooie en stevige benen merk ik op, niet te dik maar wel een paar stevige benen zeg maar. Een aantal opnames maak ik en op de laptop bekijken we ze, en ik moet eerlijk zeggen het is een mooie vrouw op de foto’s, ik schat haar rond de veertig jaar en zie ook dat ze er plezier in heeft, en dat ze graag zo veel mogelijk van haar benen wil laten zien.

Omdat ik merk hoe leuk ze het vind en hoe best wel vrij ze zich voor de camera gedraagt zeg ik nadat we gesopt zijn: Gelijk wil ze weten hoe spannend dus pak ik wat fotomateriaal waar ik voor een lingeriewinkel een serie heb gemaakt met best wel spannende lingerie. Duidelijk zie ik haar geïnteresseerd alles aandachtig bekijken en dan zegt ze mij aankijkend: We drinken nog wat en op een USB stick geef ik Esmee de gemaakte foto’s mee en als ze weggaat zegt ze voordat ze de deur dicht trekt: Mijn gevoel zegt me dat ze er op geilt om met spannende lingerie voor de camera te zitten en ik vermoed dat ze wel verder wil gaan.

Elke keer als ik ze de dagen er na tegenkom fluistert ze in mijn oor: Met een spannend lachje loopt ze dan weg en met spanning wacht ik de afgesproken dag af en ik hou rekening met alles…………… Dan is de dag daar dat Esmee komt voor een wat “spannendere” fotoshoot, ik heb de benodigde apparatuur opgesteld en de meeste foto’s wil ik van haar maken op de drie zits bank.

Doordat ik op de bovenste etage woon heb ik gelukkig geen inkijk, dan gaat de bel en laat ik Esmee binnen, een grote tas met spullen heeft ze bij zich zie ik, we drinken koffie aan de keukentafel en vol enthousiasme laat ze de diverse lingeriesetjes zien die ze meegebracht heeft, mijn paal voel ik harder worden bij de gedachte dat ik dit alles voor mijn camera ga krijgen.

Tijdens de koffie legt ze een hand op mijn arm en zegt mij serieus aankijkend: Ik ga de kamer in om de lampen en camera’s aan te zeggen en zeg tegen Esmee: Even later stapt ze de kamer binnen in een wijnrood jarretelles set compleet met kousen en de string over de bandjes zoals het hoort.

Gelijk zie ik dat Esmee een paar mooi volle best wel dikke tieten heeft, ik bekijk haar even en geef haar complimenten dat ze er geweldig sensueel uit ziet. Zij staande maak ik meerdere foto’s en vraag of ze het durft om haar tepels boven de BH uit te laten komen en zonder problemen doet ze dat en staan haar mooie donkere tepels parmantig har boven de BH uit.

Dan stel ik voor dat ik op de vloer ga liggen en Esmee over mij heen komt staat en zij dan omlaag in de camera kijk, vanuit die positie zie je prima haar dikke kut in haar string gespannen staan, ook haar tepels zie je prima en haar gezicht ook, op de laptop bekijken we alles en we zijn er beide erg enthousiast over.

Als we verder gaan trek ik de bandjes van haar string hoger op haar heup, dan komen haar mooie stevige billen beter uit geef ik aan, dan licht voorovergebogen staat ze en maak ik foto’s van haar kont, op mijn vraag of ze haar billen wat uit elkaar wil trekken doet ze dat onmiddellijk en doordat ze met gespreide benen staat zie ik een gedeelte van haar volgens mij kale kut en maak daar ook een close up van als ze op mijn verzoek verder voorover staat.

Ook van deze foto’s zijn we tevreden met het resultaat en de foto waar ze voorover gebukt staat zegt ze dan: Ze stelt voor om een ander set aan te trekken, als ze in de keuken zich aan het omkleden zich leg ik mijn harde paal even naar boven zodat hij comfortabeler ligt, dan komt ze de kamer in met zwarte hold up kousen, zwarte laklaarsjes, een halve cup BH en een string met een kleine opening in het kruis.

Dan moet ze van mij op de bank gaan zitten en in diverse poses fotografeer ik haar en zonder problemen gaat ze ook met haar benen wijd zodat ik door de open kruis string haar dikke en inderdaad kale kut prima zichtbaar op de foto krijg, ook laat ik ze haar tieten verder omhoog drukken en geef ik aan dat ik haar tepels stijver wil zien en zonder wat te vragen neem ik beide tepels tussen twee vingers knijp er in en trek er flink aan, ik voel hoe ze hard worden.

Dan maak ik foto’s van haar tieten en gezicht, daarna zeg ik: Dan kijk ik haar aan en vraag: Zonder wat te vragen of te zeggen druk ik mijn mond op haar openstaande drijfnatte kut en begin haar te beffen, goddelijk lekker smaakt haar geile kut.

Enthousiast lik ik haar dikke kale kut, trek deze met mijn ene hand open en met meerdere vingers van mijn andere hand stoot ik diep in haar drijfnatte kut.
Car date escort sm meesters

  • Dan moet ze van mij op de bank gaan zitten en in diverse poses fotografeer ik haar en zonder problemen gaat ze ook met haar benen wijd zodat ik door de open kruis string haar dikke en inderdaad kale kut prima zichtbaar op de foto krijg, ook laat ik ze haar tieten verder omhoog drukken en geef ik aan dat ik haar tepels stijver wil zien en zonder wat te vragen neem ik beide tepels tussen twee vingers knijp er in en trek er flink aan, ik voel hoe ze hard worden. Naakt vrouwen aan het strand gefilmd op video camera 8m:
  • 854
  • Erotisch contact gratis opengetrokken kutErotische massage leek seks fun


Ze werd overstelpt met schunnige vragen, of ze nog maagd was, of ze al met een jongen geneukt had, en hoe vaak ze zichzelf vingerde, en of ze wel eens klaargelikt was door een meisje enzovoort. Onderwijl dat ze de antwoorden gaf, keek ik toe hoe ze door allen in haar kruis werd gevoeld en gevingerd, aan die vinger roken, hoe haar binnenste kutlipjes werden gespreid en opengehouden en hoe de huidplooien van haar clitoris naar achter werd gedrukte en haar genotsknopje uitgebreid werd bekeken en betast.

En toen, veronderstel ik, gaven ze haar een intern onderzoek om te zien hoe het met haar eierstokken was? Ze had wel verwacht dat haar vriendinnen haar verhaal niet zouden geloven als ze hen de waarheid zou vertellen.

Ik deed daar zo lang mogelijk over, en aan hun commentaar te horen begreep ik dat ze precies van elkaar wisten hoe de ander haar kut er uitzag, kennelijk hadden ze daar geen geheimen over voor elkaar! In elk geval, ik was klaar met serveren en moest weer bij de anderen op de rand gaan zitten. Een van hen hoorde ik de opmerking maken dat nummer acht veel uitgebreider werd onderzocht dan al de anderen, en ik begreep dat het spoedig mijn beurt zou zijn. Het duurde toch nog wel een tijdje voor het donkere meisje zich weer bij ons mocht voegen, en tot op dat moment heb ik niet geweten dat donkergekleurde meisje ook konden blozen van schaamte.

Na zowat een kwartier werd mijn nummer afgeroepen en moest ik me naar hun groepje begeven, en begreep dat mijn beurt nu gekomen was. Ook ik moest gebukt, met mijn handen op mijn enkels, voorover gaan staan. Het was een wonderlijk gevoel te ervaren hoe, in die schaamteloze en alles onthullende positie mijn billen en even later mijn schaamlippen werden gespreid, maar er was kennelijk niet veel bijzonders aan mijn kont te beleven, want ze begonnen onmiddellijk door elkaar heen te praten over mijn kut.

Waar men wel waarderende woorden voor had waren mijn binnenlipjes, die vonden ze mooi groot en het voelde heel vreemd te ervaren hoe ze ze spreiden en er zachtjes aan trokken. Elk onderdeel van mijn kut werd grondig bekeken en besproken, zelfs de kleur van mijn kutlippen, de opening van mijn plasgaatje en de binnenkant van mijn schede werd bekeken!

De huidplooien van mijn klit werden naar achter gehouden om de grootte ervan te exposeren en te laten zien hoe groot die wel was. Op het laatst werd er zelfs ook besproken hoe mijn schaamspleet rook, en een van hen snoof zelfs aan mijn kontgaatje!

Het was toch maar een goed ding dat ik tevoren uitgebreid gedouched had! Nadat ze mijn lichaamsgeuren hadden besproken mocht ik gaan. Het was een heel raar ding te weten naakt beoordeeld te worden, terwijl ik niet wist wie mijn billen spreidde en wie mijn kutlippen en daarna mijn binnenlipjes open had getrokken, en wie er aan mijn kut en mijn kont had staan snuffelen. Ik voelde me vernederd, gekleineerd en hulpeloos… Romy en Julia keken grinnikend elkaar aan met een blik van verstandhouding.

Ze hadden het idee gekregen dat Suzie het hele verhaal had verzonnen en zo het pad wilde effenen voor meer intieme activiteiten met elkaar die avond. Aan de andere kant, het was een amusante geschiedenis, en het gebeuren liet hen niet onaangeroerd. Romy schonk de anderen een rondje Cola in en vroeg hun vriendin de geschiedenis af te vertellen. Suzie nam een slok Cola en haalde diep adem om het verhaal af te vertellen. We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieën zo wijd mogelijk spreiden.

Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond.

Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren.

Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven. Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker.

Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden. Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was. Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst.

We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn. Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet.

Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen. Dan moest nummer twee de kaarsstomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken. Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven. Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus.

Ze was een volkomen vreemde voor je, toch? Suzie knikte en ging verder: In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel.

Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnenlipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten. Ik vond haar wel een mooi kutje hebben.

Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen. Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn! Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was. Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd!

Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten. Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen. Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieën optrok. Nummer zes keek even geïnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan. Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot. Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden.

Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaarkwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden. Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen. Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium.

Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een.

Julia kon haar mond niet langer houden. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd. Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan.

Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had. Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen.

Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium. Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam.

Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beetgehouden, en mijn benen wijd gespreid. Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen. Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje.

Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel. Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over!

Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten. Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in. Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen.

Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden.

Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riemgespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt.

Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieën moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden. Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken. Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden. Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera.

Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen.

Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto. Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven.

Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden. Ze keek naar Julia en zag dat haar keihard vooruitstaande tepels tegen haar nachthemd stonden te duwen.

Haar brandende nieuwsgierigheid naar de afloop van het verhaal was niet meer te bedwingen. Brulde ze, het stopte pas toen ze helemaal opengesperd waren. Ze voelde hoe er nu allemaal kutsappen vanaf haar schaamlippen langs haar billen droop.

Ze was nu helemaal de kluts kwijt en dacht alleen maar aan wanneer het in godsnaam op zou houden allemaal. Klik, Bzzzzzzt, Klik Bzzzzzt, ze kon het niet zien, maar recht onder haar opengetrokken kut kwam een robotarm met daarop een stalen fallus tot stilstand. Langzaam kwam de robotarm net tegen haar uitgerekte schaamlippen tot stilstand, haar kut vocht sijpelde aan alle kanten over de enorme stalen pik.

Ahhhh, schrok ze, wat nou, Godver!! De enorme stalen eikel duwde zich langzaam naar binnen in haar krappe 18 jaar jonge kutje, Ahhhhhhh, Ahhhh, kermde ze en ze voelde hoe de koude stalen veel te grote paal in haar kut ging, 2cm, 5 cm, 8,10,15, 20, STOPPPPP!!!!

Ahhhhh Aiii, wat nou? Daar staat ook wat elektriciteit op, kon ze nog bedenken. Ze keek naar haar tepels, die zag ze in de doorschijnende slangetjes, helemaal rood en wel 2 centimeter naar binnen gezogen, Auww. Nu begon de stalen joekel van een pik ook nog eens heen en weer te bewegen, steeds ietsje sneller, zo;n 12 cm naar buiten en dan weer 12 cm naar binnen, schurend met de enorme eikel steeds weer langs haar opgezette klit en de branderige schaamlippen.

Ze begon te hijgen en te kreunen, ze wilde dat het stopte, nee nu niet meer, steeds sneller ramde de grote inmiddels van al haar kutsappen glibberende paal in en uit haar arme kutje. De stroom op haar schaamlippen werd intenser, Ahhhh, Ahhhhh, Ahhh, brulde ze. Ze kwam zo hard klaar dat ze kwijlde en spontaan begon te plassen, Ahhhhhrg. Alles onder haar billen sopte. Het stonk nu naar zweet, kutsappen en pis, haar mooie zwarte haar hing helemaal in de war voor haar prachtige gezicht.

Ze probeerde na te denken, Godver, hoe laat is het? ZE moest van die kut stoel af zien te komen! Misschien stopt alles wel met die zwarte knop, klak ze drukte er met de achterkant van haar hoofd tegen Bzzzzzt. De vuurrode open gesperde schaamlippen waren kledder nat, en door al dat vocht waren de elektrische tintelingen nu zo intens dat het leek of er vuur onder haar kut gehouden werd.

De zwarte knop betekent 3x On de borsten de kut en? Haar tepels branden en schrijnden en tot overmaat van ramp trokken de slangetjes nu aan haar muurvast gezogen tepels, aauww! Haar mooie ronde borsten werden helemaal uitgerekt naar voren. En toen begreep ze dat de zwarte knop niks stopte, het tegendeel! Plop, gelukkig zat alles bij haar billen onder het kutsap, pis en zweet, daardoor ging de dikke paal soepel naar binnen. Ze kneep haar ogen dicht van de pijn en beet op haar lippen.

De puntjes rond om de paal in haar kontje priemden in de kont opening en ook van binnen. Ohhhhh, ze probeerde iets te verzitten maar daardoor was de grote stalen pik met ribbels nu tegen haar klit gekomen, hij pompte op en neer steeds langs haar klit, AHHHHH.

Nu voelde ze ook stroomstootjes in haar kont en die paal begon ook nog is een beetje op en neer te bewegen. De stalen trechtertjes die rond haar tepels vastgezogen zaten, begonnen ook elektrische tintelingen rond haar pijnlijke tepels af te geven, alles stond overal in brand.

Ze verloor nu al haar hoop en kon niet meer goed nadenken, het ging maar door. Ze keek weer naar haar arme tepeltjes, er werdt aan getroken door die robot armen maar de stalen kleine trechtertjes zaten zo vast gezogen dat ze er echt niet af konden.

Ze raakte buiten zinnen, dit kon niet waar zijn allemaal! Ze was ee nette studente die naar heer eerste werkdag was gegaan.

Ze vingerde best vaak en ze had een paar keer lekker geneukt met jongens en dat was het, meer was er nooit met haar gebeurd. Ze voelde zich intens misbruikt door dit apparaat. Haar schaamlippen met de electriciteits klemmen erop deden eerst pijn en de kartelige klemmen waren pijnlijk een beetje in het vlees van de schaamlip randen gepriemd.

Doordat de schaamlippen zover open getrokken waren, leek het wel of ze uitelkaar zou scheuren, ze kon ook niet een beetje verzitten, ahhhh. Het leek wel alsof de staven van onderen steeds ietsje sneller in en uit haar kletsnatte holletjes pomten. Ze kermde en voelde dat als het zo bleef doorgaan ze weer een enorm ongewenst orgasme zou krijgen, hoe vaak kon ze zo blijven klaarkomen? Opeens sloeg de deur open! Daar stond de professor met een streng uitziende statige maar knappe jonge vrouw.

Ze keek naar die twee wildvreemde mensen die haar helemaal naakt en zwetend zagen schreeuwen van genot en ze kwam weer. Vroeg ze helemaal vernederd en rillend. Wat ben jij in hemelsnaam aan het uitvoeren? Schreeuwde de professor woest. Daar mag je helemaal niet aankomen zei ik toch. Wat bezield je om aan mijn spullen te zitten, in mijn huis? De vrouw die naast hem stond, keek streng en gemeen en haar ogen flikkerden vervaarlijk. Jules, is dat mijn stoel?

Jennifer, voelde zich nu dubbel schuldig, ze voelde zich goedkoop, sletterig en schaamde zich dood. Professor, alstublieft, ik, ik, had nooit, op die stoel moeten gaan, ahhhhh, weer begon alles verschrikkelijk te gloeien.

Het stinkt hier ook verschrikkelijk zei de professor, heb je alles ook nog onder geplast of zo? Jennifer had een knal rood hoofd gekregen en stamelde, ik weet het niet, ahhhhh, ik, ik , ahhh, weet helemaal niet meeeer hoe, hoe, ahhhh lang ik hier nou al vast zit op die rot stoel. Jules, laat mij is even kijken hoe alles werkt, ik ben eigelijk wel blij dat er een vrijwilligster is die de stoel aan me demonstreert.

Ik had het anders niet zo goed meteen gedurfd hoor. Me me mevrouw de gravin, het spijt me hijgde ze, kunt, kunt u uw stoel nu, nu stop, stoppen? Alles brand en ik. Haar benen trilde helemaal en haar lichaam schokte de hele tijd.

Ha ha, dat had je eerder moeten bedenken, nietwaar Jules? De vrouw liep nu naar Jennifer toe en trok een beetje aan de slangetjes aan haar tepels. Nu ging ze gehurkt naast de stoel zitten, ze deed een zijluik open en zo zag ze de enorme stalen penis met ribbels in de opengetrokken vuur rode kut op en neer gaan. Pal daar achter zag ze hoe de staaf met puntjes in het krappe kontje op en neer raasde, de klemmen op de beide uitgerekte schaamlippen zorgden voor een prima zicht op de hele kut.

Overal hingen slierten kutsap en alles was nat en glinsterend. Jennifer schaamde zich dood, want de gravin had gelijk, ze was een paar keer zo hard en lang klaargekomen, ze wist niet eens dat dat tegen haar wil in kon! De strenge blonde jonge vrouw ging met haar hand naar binnen onder de stoel, ze had lange gemene nagels.

Ze drukte haar scherpe nagelpunten in de vuurrode pijnlijke schaamlippen, Jennifer kermde, Auw wat doet u? Nu kriebelde de gravin met één nagel rondom de opgezwollen klit, Ahhhhhh, raasde Jennifer, hou op! Nee, jij hebt de wet overtreden door de spullen van de professor te misbruiken en vervuilen!

Erger nog mijn spulleneigenlijk! Jules, als bewijsmateriaal en als ze niet meewerkt laat ik ze met haar naam erbij op internet zetten! Klik, Klik, Klik ze hoorde de professor fotos maken, zelfs onder de stoel van haar wijd open gesperde kut.

Neeee, mevrouw, doet u dat alstublieft niet dan ziet iedereen me zo! Met haar scherpe nagels was de gemene gravin aan haar glimmende rode schaamlippe aan het krabbelen. AAAAAhhh, neeeee, ik kan er niet meer tegen! Nu wil ik zien wat mijn stoel allemaal kan, dom geil wicht dat je bent. Geile Gratis Porno Sex Thuis met Vrouw Sharky Porn Videos Eerste Keer Anal Amateur Porn Tube Gratis Seks Videos Deutsche Pornos Gratis Geslacht met vrouw in vakantie 7m: Meisje slikt een grote zwarte lul en slikt zijn sperma 4m: Vrouw wordt geneukt door drie mannen 6m: Vrouw met grote tieten bereikt orgasme tijdens penetratie 2m: Meisje bindt seks met een dildo-machine 9m: Amateur seks thuis met een geil vriendinnetje 15m: Amateur seks in bed met geil vriendinnetje 16m: Een goede orale seks met de vrouw 5m: Naakte harige kut op het strand 1m: Videocompilatie met orale seks en ejaculaties op gezicht 10m: Twee meisjes die in het geheim in het strand in een strandcabine ma Doe seks met mijn vrouw 11m: Grote tieten op een Roemeens strand 2m: Geweldige kont seks met een grote lul 1m: Een goede orale seks op het strand 0m: Amateur seks in drie met lesbische vriendin en meisje 16m: Jonge blanke vriendin wordt geneukt door zwarte minnaar 14m:

erotisch contact gratis opengetrokken kut