2 pikken in 1 kut neuken in de vrachtwagen

Moet ik je helpen zei ik zacht. Hoe zei ze mij geil aankijkend. Ik zei, ik trek gewoon je rokje omhoog dan kijken ze wel dacht ik zo. Ik zei zacht, kom op laat je eens gaan. Ik zag haar slikken en dacht, het gaat goed en ik zei hees, je bent echt geil he. Ze knikte en keek als een verlegen meisje naar de grond.

Zacht zei ik, kom op en laat je neuken geile hoer. Ze keek mee aan haar stem trilde en zacht zei jaahh oh toe. We liepen nu pal bij de vrachtwagens, ik keek om en stak een duim op. Ze hadden me wel zien praten met haar en vermoedde dat ik haar bewerkte.

Mijn hand gleed over haar bil omlaag en zacht zei ik, je rok gaat omhoog. Ze keek me gespannen aan en slikte en ik pakte de zoom van haar strakke rok vast en trok die langzaam omhoog tot boven haar kruis die vanachter zichtbaar was. De mannen floten en riepen, verder verder en ik keek Sandra aan, ze slikte en ik zei, je word geneukt teef en ze keek me trillend aan en knikte.

Ik trok in een ruk haar rok vanachter de hoogte in die van voor ook over haar buik omhoog gleed. Ze stond compleet in haar kleine slipje en ik duwde haar met dwang het laadperron op en liep zo de vrachtwagen in gevolgd door de geile Ben en Tim.

Ik zei, kom op hoer voorover jij en ze deed het. Tim ging voor haar staan en opende zijn gulp, ze keek er kwijlend naar. Tim zei pak hem en je krijgt hem en ze opende zo Tims bovenste knoopje, zijn pik sprong stijf uit de broek omhoog en Tim duwde hem zo in haar bekkie die gewillig open ging. Ze kokte en pijpte eerst zacht toen pakte ze de pik vast en trok en pijpte wilder en wilder. Ik maakte plaats voor Ben, ik genoot toekijkend hoe ze Tim wild slikkend en zuigend pijpte.

Ben ging achter haar staan en ontblootte haar kont en kut door haar slipje in een ruk kapot te trekken. Ze kermde jaah jaahhhh en keek even om naar Ben die zijn grote pik ontblootte.

Jah jah hijgde ze kermend en haar benen sprijdend haar kutje openend voor de grote pik die zich richte naar haar open kier. Ze sidderde en riep, jah neuk me neuk me gek, ik wil hem ik wil hem. Af en toe keek ze me aan en lachte als ik naar haar knipoogde. Ze riep hijgend, je wil het zien kijk dan vies mannetje, kijk hoe ik geneukt wil worden en ze lachte schamper mij vernederend.

Maar ik voelde me niet vernederd, ik vond het prachtig om te zien hoe Ben zijn pik in haar kutje stopte. Ze kermde hapte naar adem en draaide wellustig met haar kont en kut. Ben stootte hard in haar en ze zoog heel wild smakkend aan Tims pik die schokte en ik zag dat hij klaarkwam vol in haar bek.

Ze kokhalsde slikte en kwijlde. Ze was al neukend van haar kleren ontdaan op haar rokje na dat op haar rug zat. Haar tietjes sloegen alle kanten op ze kermde en zweette en riep jaahhh met het geil aan haar kin hangend jaah spuit me vol spuit me vol.

En Ben spoot schokkend zijn zaad in haar en ze kermde en ik wist dat ze al een paar keer klaargekomen was maar het warme zaad in haar maakte dat ze weer kwam. Ze kermde heel luid en ik keek snel even om het hoekje van de vrachtwagen naar buiten.

Gelukkig geen mens te zien. Ben en Tim wisselde van plaats en Sandra zoog Bens pik weert heel snel stijf en het sprookje begon van voor af aan. Ze kermde en riep, neuk me gek neuk me gek, meer wil ik meer. Ze sidderde en schokte wild bij iedere stoot. Haar mond hing scheef open en ze gromde en kermde. Ben riep je bent onze hoer en ze jammerde jah jah alles alles. Ik grijnsde want ik hoopte dat het niet bij die keer bleef. Ik was spontaan klaargekomen door het geile geneuk van mijn eigen vrouw.

Haar natte kut verlangend zien draaien om meer haar tieten omvat door Tim die zijn pik dieper en dieper in haar stootte. Tim gromde en riep, morgen weer teef je komt je komt of anders zetten we alles op internet. Sandra kermde en zei hijgend en huilend van genot, jah jah niet op internet ik doe alles alles. Ze kermde voelde en glibberde en stond op tussen Ben en Tim en lachte nog na bevend van genot.

Ze keek me aan en sloeg de ogen neer. We leken allemaal niet eens zo dronken meer en ik lachte. Ze keek op en lachte en zei zacht. Je wou het zien he. Ik knikte en lachte en ze zei zacht, ik wou dit al jaren met jou goedvinden. Ik durfde het nooit omdat ik je niet wil verliezen. Maar nu, ik wil alles en keek Ben aan. Ben zei zacht, je bent onze hoer en slaaf en je gaat elke week twee keer doen wat we willen.

Gelukkig zijn de heren zo aardig om zelf te helpen en even later lig ik met drie eikels in mijn mond en probeer ze allemaal te likken wat eigenlijk redelijk goed lukt voor de 1e keer. Ik ben toch wel nieuwsgierig wie er aan die eikels vast zit en hoe groot de lullen zijn, maar ik kan niets anders doen dan likken en afwachten.

Ik wil eigenlijk niets liever dan geneukt worden door alle drie en als het even kan allemaal tegelijk ook daar droom ik al jaren van. Vind je het lekker? Ik maak Sylvia los en laat haar opstaan terwijl Stanley op het bed gaat liggen. Hij heeft al een condoom om gedaan en ik laat Sylvia boven zijn pik hurken terwijl ik haar vast hou.

Stanley is een neger van een jaar of 35 en heeft een lul van 25 cm en 6 cm dik een kinderarmpje zoals we dat noemen. Sylvia begint nu langzaam op de pik van Stanley te rijden heel voorzichtig gaat ze steeds een beetje sneller en ze hijgt en kreunt alsof haar leven er vanaf hangt. Wat een super lul. OOHH Jaah neuk me. Geef me je dikke paardenlul. Frits is 30 en heeft een lul van 22 cm en 5 cm dik, heeft ook al een condoom om en wordt langzaam afgetrokken door zijn vriendin Ja, het kamermeisje.

Ze is een jaar of 28 schitterend lijf strakke kont een C cup en ongeveer 1,75 en staat zichzelf ondertussen te vingeren. Het kamermeisje gaat weer in een stoel zitten slaat haar benen over de leuningen en gaat vrolijk verder zitten vingeren.

Stukje voor stukje gaat de lul van Frits in de kont van Sylvia en die kreunt constant dat ze het zo lekker vindt om dubbel gevuld te worden. Als ik geweten had dat het zo lekker is had ik het 20 jaar geleden al gedaan. PFFF, ik kan echt niet veel meer hebben. Wat een genot wat een heerlijkheid. Dus ik zal mijn best moeten doen om hem weer stijf te krijgen. Ik dacht een uur gelegen nog dat Marius een grote lul had en nu word ik gevuld door 2 mega lullen en is die van Marius ineens de kleinste in het gezelschap.

Het lijkt wel of ik een vrouw hoor kreunen, zouden er nog meer mensen in de kamer zijn? Ik vind het genoeg nu. Ik doe de blinddoek af, ik wil nu weleens weten met wie ik lig te neuken.

Als ik aan het licht gewend ben, kijk ik in de bruine ogen van de ober uit de hotelbar. Een hele knappe neger van een jaar of Ik lig hier tussen drie pikken en zij zit doodleuk te kijken hoe haar vriend mij in mijn kont ligt te neuken. Wat heerlijk als je zo vrij met elkaar om kan gaan zonder jaloezie. Stanley en Frits beginnen me nu in een heerlijk tempo te neuken en ik word echt bruut gevuld door deze geile boys. OOOH Jaaah ik zit helemaal vol. OOHHH ik ben zoooo geil. OK 1 ding is duidelijk, ze vindt het fantastisch.

Gegarandeerd een doorslaand succes. Wat een vreselijk geil wijf is Sylvia toch. Ik ben inmiddels ook weer op oorlogsterkte en Sylvia ligt tussen het kreunen en schreeuwen door geweldig aan mijn pik te zuigen. Ik voel mijn zaad al weer borrelen in mijn ballen, het gaat niet lang meer duren of ik spuit alles weer diep in haar keel. Spuit die grote negerlul leeg in mijn geile kut. Spuit me vol met negerzaad, en geef me neger kindjes. Jezus Stanley ik kom bijna. Stanley houdt het niet meer en met een dierlijke kreet spuit ook hij zijn condoom vol met zaad en op hetzelfde moment explodeert Sylvia in een zinderend orgasme.

Ze kan geen woord meer uitbrengen en ligt te stuiptrekken. Ze gaat dan compleet knock out en zakt boven op Stanley als een pudding in elkaar en ligt zwaar na te hijgen van haar orgasme. OOHHH shit ik ga spuiten. De eerste straal is zo krachtig dat die op de rug van Frits terecht komt en daarna nog drie stralen op het bed waardoor er een grote natte plek ontstaat. Frits haalt zijn lul uit de kont van Sylvia, maar die reageert niet eens meer. Ik sta op en samen met Stanley rollen we Sylvia op haar rug en trekt Stanley zijn lul uit haar.

Ook hierop reageert ze niet. Ik vraag ondertussen aan Ilse hoe zij hier zo terecht is gekomen en die vertelt dat Frits heeft gevraagd of hij samen met Stanley een vrouw mag Sandwichen en dat ze dat goed vond als ze zelf mee mocht om te kijken.

Als tegenprestatie wil ze dan daarna ook een Sandwich met Frits en Stanley. OMG dat vind ik zo geil. Marius, Frits, jij en ik en een lekker geil middagje. Maar waarom nu niet dan?

We kleden ons aan en gaan richting de hotelbar. Lukt dat nog, denk je? We drinken wat in de hotelbar en na een half uurtje voel ik me al een stuk beter en vraag aan Marius of hij zich ook al weer wat fitter voelt en dat blijkt het geval. Ik geil enorm op openbare seks en ik heb een heel geil idee gekregen. Ik stel voor dat hij de A2 op rijdt richting Zaltbommel en bij Hedel om te keren en terug naar hier, een stukje van een kilometer of Marius kijkt me vreemd aan en begrijpt niet helemaal wat de bedoeling is, geloof ik.

Zodra we rijden begin ik over zijn lul te wrijven en kijk hem af en toe geil aan. Zodra we op de A2 rijden haal ik zijn pik uit zijn broek en elke keer als we een vrachtwagen inhalen begin ik hem te pijpen. Als we ter hoogte van de cabine van de vrachtwagens komen, kunnen de chauffeurs zien wat we aan het doen zijn en dat levert meestal wel een toeterconcert op. Ik zorg er voor dat hij niet klaarkomt, maar ik word zelf bloedgeil van het getoeter van de chauffeurs.

Dit gaat zo zeker een keer of 30 voordat we weer terug zijn bij de afslag naar het hotel. Dan ga ik weer normaal zitten, maar blijf met zijn pik spelen.

..

Gratis tiener lesbische seks

Ze keek me aan en fluisterde dat ze zich een slechte vrouw vond. Ik lijk wel een straathoer, aan haar gezicht te zien genoot ze, maar schaamde zich ook wel. Toen de man haar kut streelde sloot ze haar ogen en kreunde zachtjes. Ondertussen maakte de man met zijn andere hand zijn broek los en haalde zijn stijve penis te voorschijn. Het was er een van een normaal formaat, besneden en uit zijn eikel kwam al een druppel geil.

Mijn vrouw had niets in de gaten omdat ze haar ogen nog steeds dicht had. Omdat ze tegen de deur leunde met haar gezicht tegen de deurspijl zat zijn pik op mond hoogte. Langzaam zag ik zijn pik richting haar gezicht gaan. Plotseling opende ze haar ogen en zag zijn glimmende eikel een paar cm van haar ogen.

Ze stak haar hand naar buiten en pakte zijn penis vast. Ze bewoog haar hand heen en weer. Oh mijn god waar ben ik mee bezig hoorde ik haar zeggen. Dit kan niet, dit is niet goed. Ze liet de penis los en draaide zich naar mij om.

Wat moet ik doen? Ze keek me iets wanhopig aan. Je kan deze man niet zo weg sturen, was mijn antwoord, je moet dit afmaken en ik zal niet zeuren.

Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik mijn pik te voorschijn had gehaald en er mee speelde. Mijn vrouw keek er naar en ging met haar hoofd naar mijn pik en nam deze in haar mond.

Door dit te doen stak haar kont boven de deur uit. De man stak zijn vingers verder in haar kut en riep tegen mijn vrouw: Ze kreunde en ging weer rechtop zitten. Ze pakte zijn pik vast en nam deze tussen haar lippen zoog deze tergend langzaam naar binnen.

Na een paar minuten te hebben gezogen opende ze deur en stapte uit de auto. Aan de rand van het bos stond een picknick tafel. Ze ging wijdbeens op het bankje zitten en begon zich weer te vingeren. De man liep op haar af en hield zijn pik voor haar mond, mijn geile vrouw nam deze tot aan zijn ballen in haar mond, zonder dat ze moest kokhalzen. Ze hield haar hoofd stil en de man riep iets in het Zweeds, wat nogal grappig klonk.

Hij pakte zijn pik vast en stak deze in een keer naar binnen. Hij neukte haar hard en diep, mijn vrouw hoorde ik roepen dat hij haar neuken en wel zo hard mogelijk. Hij verstond hard en verhoogde zijn tempo en het geluid van op elkaar stotende lichamen en het in en uit gang van zijn pik in haar natte kut was duidelijk te horen. Mijn vrouw hoorde ik allerlei geile woorden zeggen, van geile pik, neukbeest neuk je geile hoer maar hard. Toen ze riep dat haar vol moest spuiten kwam hij ook klaar, zijn witte sperma kwam langs zijn pik haar kut uit.

Ze kwam zelf ook schokkend klaar. Ze leunde op de tafel terwijl hij zijn pik uit haar openstaande kut haalde, waarna zijn geil op de grond drupte. Ik stopte de camera weg en liep naar haar toe. Ik trok haar billen omwijdt en stak mijn pik in haar met het geil van een andere kerel gevulde kut. Mijn pik gleed naar binnen en alles was heel glad.. Het duurde niet lang voor dat mijn lading in haar kut verdween.

Mijn vrouw ging zitten en liet alles uit haar kutje lopen. De man trok zijn broek weer aan en gaf mijn vrouw een kus en bedankte mij dat hij haar had mogen neuken.

Ik keek hem aan en zei in het Engels dat het onverwacht was. Hij keek me aan en knikte. In ons huisje aangekomen, vroeg mijn vrouw of ik niet boos was. Het was juist fantastisch om te zien, hoe jij zo tekeer ging.

Voor herhaling vatbaar, was haar antwoord? Onverwacht In Zweden - 7 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Ik wil eigenlijk niets liever dan geneukt worden door alle drie en als het even kan allemaal tegelijk ook daar droom ik al jaren van. Vind je het lekker? Ik maak Sylvia los en laat haar opstaan terwijl Stanley op het bed gaat liggen. Hij heeft al een condoom om gedaan en ik laat Sylvia boven zijn pik hurken terwijl ik haar vast hou.

Stanley is een neger van een jaar of 35 en heeft een lul van 25 cm en 6 cm dik een kinderarmpje zoals we dat noemen. Sylvia begint nu langzaam op de pik van Stanley te rijden heel voorzichtig gaat ze steeds een beetje sneller en ze hijgt en kreunt alsof haar leven er vanaf hangt.

Wat een super lul. OOHH Jaah neuk me. Geef me je dikke paardenlul. Frits is 30 en heeft een lul van 22 cm en 5 cm dik, heeft ook al een condoom om en wordt langzaam afgetrokken door zijn vriendin Ja, het kamermeisje. Ze is een jaar of 28 schitterend lijf strakke kont een C cup en ongeveer 1,75 en staat zichzelf ondertussen te vingeren. Het kamermeisje gaat weer in een stoel zitten slaat haar benen over de leuningen en gaat vrolijk verder zitten vingeren. Stukje voor stukje gaat de lul van Frits in de kont van Sylvia en die kreunt constant dat ze het zo lekker vindt om dubbel gevuld te worden.

Als ik geweten had dat het zo lekker is had ik het 20 jaar geleden al gedaan. PFFF, ik kan echt niet veel meer hebben. Wat een genot wat een heerlijkheid. Dus ik zal mijn best moeten doen om hem weer stijf te krijgen. Ik dacht een uur gelegen nog dat Marius een grote lul had en nu word ik gevuld door 2 mega lullen en is die van Marius ineens de kleinste in het gezelschap. Het lijkt wel of ik een vrouw hoor kreunen, zouden er nog meer mensen in de kamer zijn?

Ik vind het genoeg nu. Ik doe de blinddoek af, ik wil nu weleens weten met wie ik lig te neuken. Als ik aan het licht gewend ben, kijk ik in de bruine ogen van de ober uit de hotelbar. Een hele knappe neger van een jaar of Ik lig hier tussen drie pikken en zij zit doodleuk te kijken hoe haar vriend mij in mijn kont ligt te neuken.

Wat heerlijk als je zo vrij met elkaar om kan gaan zonder jaloezie. Stanley en Frits beginnen me nu in een heerlijk tempo te neuken en ik word echt bruut gevuld door deze geile boys. OOOH Jaaah ik zit helemaal vol. OOHHH ik ben zoooo geil. OK 1 ding is duidelijk, ze vindt het fantastisch. Gegarandeerd een doorslaand succes. Wat een vreselijk geil wijf is Sylvia toch. Ik ben inmiddels ook weer op oorlogsterkte en Sylvia ligt tussen het kreunen en schreeuwen door geweldig aan mijn pik te zuigen.

Ik voel mijn zaad al weer borrelen in mijn ballen, het gaat niet lang meer duren of ik spuit alles weer diep in haar keel. Spuit die grote negerlul leeg in mijn geile kut. Spuit me vol met negerzaad, en geef me neger kindjes.

Jezus Stanley ik kom bijna. Stanley houdt het niet meer en met een dierlijke kreet spuit ook hij zijn condoom vol met zaad en op hetzelfde moment explodeert Sylvia in een zinderend orgasme. Ze kan geen woord meer uitbrengen en ligt te stuiptrekken. Ze gaat dan compleet knock out en zakt boven op Stanley als een pudding in elkaar en ligt zwaar na te hijgen van haar orgasme. OOHHH shit ik ga spuiten. De eerste straal is zo krachtig dat die op de rug van Frits terecht komt en daarna nog drie stralen op het bed waardoor er een grote natte plek ontstaat.

Frits haalt zijn lul uit de kont van Sylvia, maar die reageert niet eens meer. Ik sta op en samen met Stanley rollen we Sylvia op haar rug en trekt Stanley zijn lul uit haar.

Ook hierop reageert ze niet. Ik vraag ondertussen aan Ilse hoe zij hier zo terecht is gekomen en die vertelt dat Frits heeft gevraagd of hij samen met Stanley een vrouw mag Sandwichen en dat ze dat goed vond als ze zelf mee mocht om te kijken. Als tegenprestatie wil ze dan daarna ook een Sandwich met Frits en Stanley. OMG dat vind ik zo geil. Marius, Frits, jij en ik en een lekker geil middagje.

Maar waarom nu niet dan? We kleden ons aan en gaan richting de hotelbar. Lukt dat nog, denk je? We drinken wat in de hotelbar en na een half uurtje voel ik me al een stuk beter en vraag aan Marius of hij zich ook al weer wat fitter voelt en dat blijkt het geval. Ik geil enorm op openbare seks en ik heb een heel geil idee gekregen. Ik stel voor dat hij de A2 op rijdt richting Zaltbommel en bij Hedel om te keren en terug naar hier, een stukje van een kilometer of Marius kijkt me vreemd aan en begrijpt niet helemaal wat de bedoeling is, geloof ik.

Zodra we rijden begin ik over zijn lul te wrijven en kijk hem af en toe geil aan. Zodra we op de A2 rijden haal ik zijn pik uit zijn broek en elke keer als we een vrachtwagen inhalen begin ik hem te pijpen. Als we ter hoogte van de cabine van de vrachtwagens komen, kunnen de chauffeurs zien wat we aan het doen zijn en dat levert meestal wel een toeterconcert op.

Ik zorg er voor dat hij niet klaarkomt, maar ik word zelf bloedgeil van het getoeter van de chauffeurs. Dit gaat zo zeker een keer of 30 voordat we weer terug zijn bij de afslag naar het hotel.

Dan ga ik weer normaal zitten, maar blijf met zijn pik spelen. Als we op de parkeerplaats van het hotel zijn parkeert Marius zijn auto zo ver mogelijk bij het hotel vandaan, dichtbij de bosjes met de neus richting de bosjes. Marius stapt uit loopt om de auto heen pakt me beet en neemt me mee naar de voorkant van de auto en duwt me wild voorover op de motorkap.


2 pikken in 1 kut neuken in de vrachtwagen

Moet ik je helpen zei ik zacht. Hoe zei ze mij geil aankijkend. Ik zei, ik trek gewoon je rokje omhoog dan kijken ze wel dacht ik zo. Ik zei zacht, kom op laat je eens gaan. Ik zag haar slikken en dacht, het gaat goed en ik zei hees, je bent echt geil he.

Ze knikte en keek als een verlegen meisje naar de grond. Zacht zei ik, kom op en laat je neuken geile hoer. Ze keek mee aan haar stem trilde en zacht zei jaahh oh toe. We liepen nu pal bij de vrachtwagens, ik keek om en stak een duim op. Ze hadden me wel zien praten met haar en vermoedde dat ik haar bewerkte. Mijn hand gleed over haar bil omlaag en zacht zei ik, je rok gaat omhoog. Ze keek me gespannen aan en slikte en ik pakte de zoom van haar strakke rok vast en trok die langzaam omhoog tot boven haar kruis die vanachter zichtbaar was.

De mannen floten en riepen, verder verder en ik keek Sandra aan, ze slikte en ik zei, je word geneukt teef en ze keek me trillend aan en knikte. Ik trok in een ruk haar rok vanachter de hoogte in die van voor ook over haar buik omhoog gleed. Ze stond compleet in haar kleine slipje en ik duwde haar met dwang het laadperron op en liep zo de vrachtwagen in gevolgd door de geile Ben en Tim. Ik zei, kom op hoer voorover jij en ze deed het. Tim ging voor haar staan en opende zijn gulp, ze keek er kwijlend naar.

Tim zei pak hem en je krijgt hem en ze opende zo Tims bovenste knoopje, zijn pik sprong stijf uit de broek omhoog en Tim duwde hem zo in haar bekkie die gewillig open ging. Ze kokte en pijpte eerst zacht toen pakte ze de pik vast en trok en pijpte wilder en wilder. Ik maakte plaats voor Ben, ik genoot toekijkend hoe ze Tim wild slikkend en zuigend pijpte.

Ben ging achter haar staan en ontblootte haar kont en kut door haar slipje in een ruk kapot te trekken. Ze kermde jaah jaahhhh en keek even om naar Ben die zijn grote pik ontblootte. Jah jah hijgde ze kermend en haar benen sprijdend haar kutje openend voor de grote pik die zich richte naar haar open kier.

Ze sidderde en riep, jah neuk me neuk me gek, ik wil hem ik wil hem. Af en toe keek ze me aan en lachte als ik naar haar knipoogde. Ze riep hijgend, je wil het zien kijk dan vies mannetje, kijk hoe ik geneukt wil worden en ze lachte schamper mij vernederend.

Maar ik voelde me niet vernederd, ik vond het prachtig om te zien hoe Ben zijn pik in haar kutje stopte. Ze kermde hapte naar adem en draaide wellustig met haar kont en kut. Ben stootte hard in haar en ze zoog heel wild smakkend aan Tims pik die schokte en ik zag dat hij klaarkwam vol in haar bek.

Ze kokhalsde slikte en kwijlde. Ze was al neukend van haar kleren ontdaan op haar rokje na dat op haar rug zat. Haar tietjes sloegen alle kanten op ze kermde en zweette en riep jaahhh met het geil aan haar kin hangend jaah spuit me vol spuit me vol.

En Ben spoot schokkend zijn zaad in haar en ze kermde en ik wist dat ze al een paar keer klaargekomen was maar het warme zaad in haar maakte dat ze weer kwam. Ze kermde heel luid en ik keek snel even om het hoekje van de vrachtwagen naar buiten. Gelukkig geen mens te zien. Ben en Tim wisselde van plaats en Sandra zoog Bens pik weert heel snel stijf en het sprookje begon van voor af aan.

Ze kermde en riep, neuk me gek neuk me gek, meer wil ik meer. Ze sidderde en schokte wild bij iedere stoot. Haar mond hing scheef open en ze gromde en kermde. Ben riep je bent onze hoer en ze jammerde jah jah alles alles. Ik grijnsde want ik hoopte dat het niet bij die keer bleef. Ik was spontaan klaargekomen door het geile geneuk van mijn eigen vrouw. Haar natte kut verlangend zien draaien om meer haar tieten omvat door Tim die zijn pik dieper en dieper in haar stootte.

Tim gromde en riep, morgen weer teef je komt je komt of anders zetten we alles op internet. Sandra kermde en zei hijgend en huilend van genot, jah jah niet op internet ik doe alles alles. Ze kermde voelde en glibberde en stond op tussen Ben en Tim en lachte nog na bevend van genot. Ze keek me aan en sloeg de ogen neer. We leken allemaal niet eens zo dronken meer en ik lachte. Ze keek op en lachte en zei zacht. Je wou het zien he. Ik knikte en lachte en ze zei zacht, ik wou dit al jaren met jou goedvinden.

Ik durfde het nooit omdat ik je niet wil verliezen. Maar nu, ik wil alles en keek Ben aan. Ben zei zacht, je bent onze hoer en slaaf en je gaat elke week twee keer doen wat we willen. Gelukkig zijn de heren zo aardig om zelf te helpen en even later lig ik met drie eikels in mijn mond en probeer ze allemaal te likken wat eigenlijk redelijk goed lukt voor de 1e keer. Ik ben toch wel nieuwsgierig wie er aan die eikels vast zit en hoe groot de lullen zijn, maar ik kan niets anders doen dan likken en afwachten.

Ik wil eigenlijk niets liever dan geneukt worden door alle drie en als het even kan allemaal tegelijk ook daar droom ik al jaren van. Vind je het lekker? Ik maak Sylvia los en laat haar opstaan terwijl Stanley op het bed gaat liggen.

Hij heeft al een condoom om gedaan en ik laat Sylvia boven zijn pik hurken terwijl ik haar vast hou. Stanley is een neger van een jaar of 35 en heeft een lul van 25 cm en 6 cm dik een kinderarmpje zoals we dat noemen. Sylvia begint nu langzaam op de pik van Stanley te rijden heel voorzichtig gaat ze steeds een beetje sneller en ze hijgt en kreunt alsof haar leven er vanaf hangt. Wat een super lul. OOHH Jaah neuk me. Geef me je dikke paardenlul.

Frits is 30 en heeft een lul van 22 cm en 5 cm dik, heeft ook al een condoom om en wordt langzaam afgetrokken door zijn vriendin Ja, het kamermeisje. Ze is een jaar of 28 schitterend lijf strakke kont een C cup en ongeveer 1,75 en staat zichzelf ondertussen te vingeren. Het kamermeisje gaat weer in een stoel zitten slaat haar benen over de leuningen en gaat vrolijk verder zitten vingeren.

Stukje voor stukje gaat de lul van Frits in de kont van Sylvia en die kreunt constant dat ze het zo lekker vindt om dubbel gevuld te worden. Als ik geweten had dat het zo lekker is had ik het 20 jaar geleden al gedaan. PFFF, ik kan echt niet veel meer hebben. Wat een genot wat een heerlijkheid. Dus ik zal mijn best moeten doen om hem weer stijf te krijgen. Ik dacht een uur gelegen nog dat Marius een grote lul had en nu word ik gevuld door 2 mega lullen en is die van Marius ineens de kleinste in het gezelschap.

Het lijkt wel of ik een vrouw hoor kreunen, zouden er nog meer mensen in de kamer zijn? Ik vind het genoeg nu. Ik doe de blinddoek af, ik wil nu weleens weten met wie ik lig te neuken. Als ik aan het licht gewend ben, kijk ik in de bruine ogen van de ober uit de hotelbar. Een hele knappe neger van een jaar of Ik lig hier tussen drie pikken en zij zit doodleuk te kijken hoe haar vriend mij in mijn kont ligt te neuken.

Wat heerlijk als je zo vrij met elkaar om kan gaan zonder jaloezie. Stanley en Frits beginnen me nu in een heerlijk tempo te neuken en ik word echt bruut gevuld door deze geile boys. OOOH Jaaah ik zit helemaal vol. OOHHH ik ben zoooo geil. OK 1 ding is duidelijk, ze vindt het fantastisch. Gegarandeerd een doorslaand succes. Wat een vreselijk geil wijf is Sylvia toch. Ik ben inmiddels ook weer op oorlogsterkte en Sylvia ligt tussen het kreunen en schreeuwen door geweldig aan mijn pik te zuigen.

Ik voel mijn zaad al weer borrelen in mijn ballen, het gaat niet lang meer duren of ik spuit alles weer diep in haar keel. Spuit die grote negerlul leeg in mijn geile kut. Spuit me vol met negerzaad, en geef me neger kindjes. Jezus Stanley ik kom bijna. Stanley houdt het niet meer en met een dierlijke kreet spuit ook hij zijn condoom vol met zaad en op hetzelfde moment explodeert Sylvia in een zinderend orgasme.

Ze kan geen woord meer uitbrengen en ligt te stuiptrekken. Ze gaat dan compleet knock out en zakt boven op Stanley als een pudding in elkaar en ligt zwaar na te hijgen van haar orgasme.

OOHHH shit ik ga spuiten. De eerste straal is zo krachtig dat die op de rug van Frits terecht komt en daarna nog drie stralen op het bed waardoor er een grote natte plek ontstaat. Frits haalt zijn lul uit de kont van Sylvia, maar die reageert niet eens meer.

Ik sta op en samen met Stanley rollen we Sylvia op haar rug en trekt Stanley zijn lul uit haar. Ook hierop reageert ze niet. Ik vraag ondertussen aan Ilse hoe zij hier zo terecht is gekomen en die vertelt dat Frits heeft gevraagd of hij samen met Stanley een vrouw mag Sandwichen en dat ze dat goed vond als ze zelf mee mocht om te kijken. Als tegenprestatie wil ze dan daarna ook een Sandwich met Frits en Stanley. OMG dat vind ik zo geil.

Marius, Frits, jij en ik en een lekker geil middagje. Maar waarom nu niet dan? We kleden ons aan en gaan richting de hotelbar.

Lukt dat nog, denk je? We drinken wat in de hotelbar en na een half uurtje voel ik me al een stuk beter en vraag aan Marius of hij zich ook al weer wat fitter voelt en dat blijkt het geval.

Ik geil enorm op openbare seks en ik heb een heel geil idee gekregen. Ik stel voor dat hij de A2 op rijdt richting Zaltbommel en bij Hedel om te keren en terug naar hier, een stukje van een kilometer of Marius kijkt me vreemd aan en begrijpt niet helemaal wat de bedoeling is, geloof ik.

Zodra we rijden begin ik over zijn lul te wrijven en kijk hem af en toe geil aan. Zodra we op de A2 rijden haal ik zijn pik uit zijn broek en elke keer als we een vrachtwagen inhalen begin ik hem te pijpen. Als we ter hoogte van de cabine van de vrachtwagens komen, kunnen de chauffeurs zien wat we aan het doen zijn en dat levert meestal wel een toeterconcert op.

Ik zorg er voor dat hij niet klaarkomt, maar ik word zelf bloedgeil van het getoeter van de chauffeurs. Dit gaat zo zeker een keer of 30 voordat we weer terug zijn bij de afslag naar het hotel. Dan ga ik weer normaal zitten, maar blijf met zijn pik spelen.

..

Terwijl ze dat deed bleef ze man aankijken. Ze stak haar vingers naar binnen en begon te kreunen en harder te vingeren. Ze kreunde dat door moest rijden en de eerste de beste parkeerplaats moest opzoeken, ook als deze van de snelweg lag.

Al gauw moest ik linksaf slaan en na een kleine kilometer was een beschutte plek. Mijn vrouw lag zich nog steeds te strelen en pakte mijn hand en lag deze op haar borst. Ondertussen had ik een stijve pik waarmee ik op dat moment een boom door midden kon slaan. Plotseling hoorden we een auto en de spiegel zag ik dat het de vrachtwagen was. De man, midden 40, stapte uit en liep naar onze auto.

Mijn vrouw schrok, want dat had ze niet verwacht en wist niet wat te doen. Ik zei niets want ik moest afwachten. Hij tikte op het raam waarop mijn vrouw deed het raam iets opende, hij zei iets in het Zweeds maar ging al gauw ging hij over in het Engels zodat we met elkaar konden praten. Hij keek mijn vrouw aan zei dat prachtige tits had en dat hij deze wel wilde vasthouden. Mijn vrouw keek me aan en vroeg wat moet ik doen?

Ik lachte en zei ja je hebt iets in gang gezet, los het ook maar op. Oke was het antwoord maar later niet lopen zeuren. Ze deed het raam open en ging wat dichter bij de deur zitten, Haar tieten en vooral de harde tepels werden gestreeld en vastgepakt. Na een tijdje ging hij met een hand over haar buik richting haar kutje, omdat ze zich daar altijd scheert was duidelijk te zien dat ze opgewonden was, haar kutlippen stonden iets open.

Ze keek me aan en fluisterde dat ze zich een slechte vrouw vond. Ik lijk wel een straathoer, aan haar gezicht te zien genoot ze, maar schaamde zich ook wel. Toen de man haar kut streelde sloot ze haar ogen en kreunde zachtjes. Ondertussen maakte de man met zijn andere hand zijn broek los en haalde zijn stijve penis te voorschijn. Het was er een van een normaal formaat, besneden en uit zijn eikel kwam al een druppel geil. Mijn vrouw had niets in de gaten omdat ze haar ogen nog steeds dicht had.

Omdat ze tegen de deur leunde met haar gezicht tegen de deurspijl zat zijn pik op mond hoogte. Langzaam zag ik zijn pik richting haar gezicht gaan.

Plotseling opende ze haar ogen en zag zijn glimmende eikel een paar cm van haar ogen. Ze stak haar hand naar buiten en pakte zijn penis vast. Ze bewoog haar hand heen en weer. Oh mijn god waar ben ik mee bezig hoorde ik haar zeggen.

Dit kan niet, dit is niet goed. Ze liet de penis los en draaide zich naar mij om. Wat moet ik doen? Ze keek me iets wanhopig aan. Je kan deze man niet zo weg sturen, was mijn antwoord, je moet dit afmaken en ik zal niet zeuren. Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik mijn pik te voorschijn had gehaald en er mee speelde. Mijn vrouw keek er naar en ging met haar hoofd naar mijn pik en nam deze in haar mond. Door dit te doen stak haar kont boven de deur uit. De man stak zijn vingers verder in haar kut en riep tegen mijn vrouw: Ze kreunde en ging weer rechtop zitten.

Ze pakte zijn pik vast en nam deze tussen haar lippen zoog deze tergend langzaam naar binnen. Na een paar minuten te hebben gezogen opende ze deur en stapte uit de auto. Aan de rand van het bos stond een picknick tafel. Ze ging wijdbeens op het bankje zitten en begon zich weer te vingeren.

De man liep op haar af en hield zijn pik voor haar mond, mijn geile vrouw nam deze tot aan zijn ballen in haar mond, zonder dat ze moest kokhalzen. Ze hield haar hoofd stil en de man riep iets in het Zweeds, wat nogal grappig klonk. Hij pakte zijn pik vast en stak deze in een keer naar binnen. Hij neukte haar hard en diep, mijn vrouw hoorde ik roepen dat hij haar neuken en wel zo hard mogelijk.

Hij verstond hard en verhoogde zijn tempo en het geluid van op elkaar stotende lichamen en het in en uit gang van zijn pik in haar natte kut was duidelijk te horen. Mijn vrouw hoorde ik allerlei geile woorden zeggen, van geile pik, neukbeest neuk je geile hoer maar hard. Hij heeft al een condoom om gedaan en ik laat Sylvia boven zijn pik hurken terwijl ik haar vast hou.

Stanley is een neger van een jaar of 35 en heeft een lul van 25 cm en 6 cm dik een kinderarmpje zoals we dat noemen. Sylvia begint nu langzaam op de pik van Stanley te rijden heel voorzichtig gaat ze steeds een beetje sneller en ze hijgt en kreunt alsof haar leven er vanaf hangt.

Wat een super lul. OOHH Jaah neuk me. Geef me je dikke paardenlul. Frits is 30 en heeft een lul van 22 cm en 5 cm dik, heeft ook al een condoom om en wordt langzaam afgetrokken door zijn vriendin Ja, het kamermeisje. Ze is een jaar of 28 schitterend lijf strakke kont een C cup en ongeveer 1,75 en staat zichzelf ondertussen te vingeren. Het kamermeisje gaat weer in een stoel zitten slaat haar benen over de leuningen en gaat vrolijk verder zitten vingeren.

Stukje voor stukje gaat de lul van Frits in de kont van Sylvia en die kreunt constant dat ze het zo lekker vindt om dubbel gevuld te worden. Als ik geweten had dat het zo lekker is had ik het 20 jaar geleden al gedaan. PFFF, ik kan echt niet veel meer hebben. Wat een genot wat een heerlijkheid. Dus ik zal mijn best moeten doen om hem weer stijf te krijgen. Ik dacht een uur gelegen nog dat Marius een grote lul had en nu word ik gevuld door 2 mega lullen en is die van Marius ineens de kleinste in het gezelschap.

Het lijkt wel of ik een vrouw hoor kreunen, zouden er nog meer mensen in de kamer zijn? Ik vind het genoeg nu. Ik doe de blinddoek af, ik wil nu weleens weten met wie ik lig te neuken. Als ik aan het licht gewend ben, kijk ik in de bruine ogen van de ober uit de hotelbar. Een hele knappe neger van een jaar of Ik lig hier tussen drie pikken en zij zit doodleuk te kijken hoe haar vriend mij in mijn kont ligt te neuken.

Wat heerlijk als je zo vrij met elkaar om kan gaan zonder jaloezie. Stanley en Frits beginnen me nu in een heerlijk tempo te neuken en ik word echt bruut gevuld door deze geile boys. OOOH Jaaah ik zit helemaal vol. OOHHH ik ben zoooo geil. OK 1 ding is duidelijk, ze vindt het fantastisch. Gegarandeerd een doorslaand succes. Wat een vreselijk geil wijf is Sylvia toch.

Ik ben inmiddels ook weer op oorlogsterkte en Sylvia ligt tussen het kreunen en schreeuwen door geweldig aan mijn pik te zuigen. Ik voel mijn zaad al weer borrelen in mijn ballen, het gaat niet lang meer duren of ik spuit alles weer diep in haar keel.

Spuit die grote negerlul leeg in mijn geile kut. Spuit me vol met negerzaad, en geef me neger kindjes.

Jezus Stanley ik kom bijna. Stanley houdt het niet meer en met een dierlijke kreet spuit ook hij zijn condoom vol met zaad en op hetzelfde moment explodeert Sylvia in een zinderend orgasme. Ze kan geen woord meer uitbrengen en ligt te stuiptrekken. Ze gaat dan compleet knock out en zakt boven op Stanley als een pudding in elkaar en ligt zwaar na te hijgen van haar orgasme.

OOHHH shit ik ga spuiten. De eerste straal is zo krachtig dat die op de rug van Frits terecht komt en daarna nog drie stralen op het bed waardoor er een grote natte plek ontstaat. Frits haalt zijn lul uit de kont van Sylvia, maar die reageert niet eens meer. Ik sta op en samen met Stanley rollen we Sylvia op haar rug en trekt Stanley zijn lul uit haar.

Ook hierop reageert ze niet. Ik vraag ondertussen aan Ilse hoe zij hier zo terecht is gekomen en die vertelt dat Frits heeft gevraagd of hij samen met Stanley een vrouw mag Sandwichen en dat ze dat goed vond als ze zelf mee mocht om te kijken. Als tegenprestatie wil ze dan daarna ook een Sandwich met Frits en Stanley.

OMG dat vind ik zo geil. Marius, Frits, jij en ik en een lekker geil middagje. Maar waarom nu niet dan? We kleden ons aan en gaan richting de hotelbar. Lukt dat nog, denk je? We drinken wat in de hotelbar en na een half uurtje voel ik me al een stuk beter en vraag aan Marius of hij zich ook al weer wat fitter voelt en dat blijkt het geval.

Ik geil enorm op openbare seks en ik heb een heel geil idee gekregen. Ik stel voor dat hij de A2 op rijdt richting Zaltbommel en bij Hedel om te keren en terug naar hier, een stukje van een kilometer of Marius kijkt me vreemd aan en begrijpt niet helemaal wat de bedoeling is, geloof ik.

Zodra we rijden begin ik over zijn lul te wrijven en kijk hem af en toe geil aan. Zodra we op de A2 rijden haal ik zijn pik uit zijn broek en elke keer als we een vrachtwagen inhalen begin ik hem te pijpen.

Als we ter hoogte van de cabine van de vrachtwagens komen, kunnen de chauffeurs zien wat we aan het doen zijn en dat levert meestal wel een toeterconcert op.

Ik zorg er voor dat hij niet klaarkomt, maar ik word zelf bloedgeil van het getoeter van de chauffeurs. Dit gaat zo zeker een keer of 30 voordat we weer terug zijn bij de afslag naar het hotel. Dan ga ik weer normaal zitten, maar blijf met zijn pik spelen. Als we op de parkeerplaats van het hotel zijn parkeert Marius zijn auto zo ver mogelijk bij het hotel vandaan, dichtbij de bosjes met de neus richting de bosjes. Marius stapt uit loopt om de auto heen pakt me beet en neemt me mee naar de voorkant van de auto en duwt me wild voorover op de motorkap.

Hij tilt mijn rokje op en ramt ja ik zeg ramt en niet duwt zijn pik in mijn zeiknatte kut. Hij begint me als een wezenloos te neuken, hij ramt en ramt zijn keiharde pik keer op keer in mijn steeds natter wordende kut.

Ik klaag niet want ik word nou eenmaal bloedgeil als ik wreed hard geneukt wordt niks romantisch vrijen maar gewoon snoeihard geneukt worden.Lekkere meiden sex op zijn grieks neuken


Ongestelde kut neukfeest